Tårtor

Här finner ni vårt utbud av tårtor. Tårtorna är indelade i tre stycken olika prisklasser, vilka ni finner här. Vi har även bakelser, som kostar 32 kr/st.

princesstårta
Princesstårta

Princesstårtan är en traditionell och klassisk tårta.
Innehåll: Sockerkaksbotten, vaniljkräm, hallonsylt, grädde, marsipan. Finns i flera färger.

Prisklass 1

tårta9
Moccatårta

Moccatårtan är uppbyggd ac marängbottnar, varvade med finaste moccasmörkrämen. Den graneras med rostad mandel och moccakräm. Glutenfri!

Prisklass 3

tårta8
Biskvitårta

Biskvitårtan är Börjes konditoris egna klassiker. Innehåller tunnbakade mandelbottnar med chokladsmörkräm efter gammalt recept. Heldoppad i choklad.

Prisklass 3

tårta7
Frukttårta

En fruktig och frisk tårta med sockerkaksbotten, jordgubbssylt, vaniljkräm och grädde. Garneras med rostad mandel och täkt med säsongens frukt och bär.

Prisklass 3

 

 

 

 

tårta6
Hallontårta

En hallon eller blåbärstårta med sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde. Garneras med rostad mandel, täkt med hallon och gelé.

Prisklass 2

tårta5
Gräddtårta

En klassisk tårta som för tankarna till barndomen. Sockerkaksbotten, sylt, vaniljkräm och grädde. Garneras med frukt och bär efter säsong.

Prisklass 1

tårta4
Passionstårta

En härlig och frisk moussetårta med sockerkaksbotten, vaniljkräm, passionsmousse. Garnerad med frukt och bär efter säsong. Finns även som citron, hallon och jordgubb.

Prisklass 2

tårta_3
Schwarzwaldttårta

Vispgrädde varvas med nötbottnar och marängbottningar. Dekoreras med fin choklad. Glutenfri!

Prisklass 3

choklad_tårtor
Chokladmoussetårta

För dig som älskar choklad! Lika god som dessert som till en kopp kaffe. Gjord på chokladmousse av äkta choklad, vaniljpanakotta och browniebotten.

Prisklass 2

Vi har även Rysk banantårta, Margaretatårta, Budapesttårta, Napoleontårta och Jordgubbstårta under säsong. Vi blir glada om du har möjlighet att beställa din tårta minst en dag innan du behöver den!

 

Prislista – klicka här!